Feltörték Katalin hercegnő bankszámláját

A brit főváros rendőrsége megerősítette a hírt, hogy Jonathan Rees, a vitatott akcióiról ismert magánnyomozó, feltörte Vilmos herceg felesége, Katalin hercegnő egyik bankszámláját. Az esetre még 2005-ben került sor, amikor Kate Middleton még csak Vilmos barátnője volt.

2011. 06. 09. 9:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol El Mundo a brit The Telegraph értesülései alapján közölte, hogy a Scotland Yardnak bizonyítékai vannak Rees akciójáról, és a testület valószínűleg figyelmeztette Vilmos herceg feleségét a lehetséges akcióra, aki most már a Katalin hercegnő nevet viseli. A brit rendőrség ezután nyomozást indított telefonlehallgatások ügyében is. Rees nemcsak Katalint vette célba, hanem a volt munkáspárti kormányfőt, Tony Blairt, volt külügyminiszterét, Jack Strawt, a kenti hercegi párt, és az egyik főrendőrt, John Yates-t is.

A lap hozzátette, hogy márciusban mentette fel a bíróság Reest Daniel Morgan meggyilkolásának vádja alól. Az újságírót 1987. március 10-én holtan találták egy pub parkolójában, fejében egy fejszével. Morgan halála után jelentették be, hogy egyszerre több médiumnak is dolgozott.

(elmundo.es, telegraph.co.uk)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.