Fizetés nélkül távozott

Csalás miatt indult eljárás egy 35 éves budapesti nő ellen, aki álnéven jelentkezett be jó nevű hotelekbe, majd a szállodákból néhány nap elteltével fizetés nélkül távozott; a gyanúsítottat a napokban fogták el a gárdonyi nyomozók – közölte a rendőrség szerdán.

MNO
2011. 06. 08. 16:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nő két kis testű kutyájával érkezett és jelentkezett be április végén a Velencei-tó környéki egyik wellness-szállodába, s közölte, hogy az utána érkező férje fogja kiegyenlíteni a fizetendő előleget. A férj azonban nem érkezett meg, a nő pedig százezer forint kifizetetlen számlát hátrahagyva két nap múlva távozott – mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a nő személyazonosságát valós e-mail címe alapján, a szolgáltató segítségével sikerült megállapítani. Mivel azonban a nőt a lakcímén nem találták, a nyomozók egy virágküldő szolgálat munkatársának kiadva magukat beszéltek meg vele találkozót, így fogták el.

Kiderült, hogy a gyanúsított nemcsak a Velencei-tó környéki szállodát károsította meg. A múlt év végén a Hortobágyon töltött néhány napot, májusban Sopronban, később Sárváron, majd Tihanyban pihent. Valamennyi hotelben hamis adatokkal jelentkezett be, s mindenhonnan fizetés nélkül távozott.

A gárdonyi nyomozók szerint még nem teljes a csaló „listája”, ezért várják azoknak a szállodáknak a jelentkezését, amelyeket a nő ugyancsak megkárosított.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.