Folklórprogramokkal zárul a balatoni Hal- és Borünnep + Képriport

Balatonfüreden és a környező településeken vasárnap zárul a hagyományos Hal- és Borünnep.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/793147" target="_blank"><strong>• Nagy érdeklődés a Bor- és Halünnepen + Képriport + Videó</strong></a>

MNO
2011. 06. 26. 8:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendezvényen a Hír Televízió, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió munkatársai szombaton közönségtalálkozókon várták a közélet iránt érdeklődő nézőket, újságolvasókat, rádióhallgatókat. A horgászegyesületek csapatai horgász- és halászléfőző-versenyen mérkőzhettek meg egymással, de az érdeklődők a „kincskereső” bortúrához is csatlakozhattak.

Vasárnap délelőtt és kora délután a Hír TV gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket, míg Tihanyban folklórprogramokat szerveznek.

(hírTV, MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.