Gyerekek is meghaltak a NATO egyik légicsapása során?

A líbiai kormány állítása szerint 15 ember, köztük három gyerek meghalt a NATO egy újabb légicsapásában, amely Moammer Kadhafi líbiai vezető egy régi társának rezidenciája ellen irányult Szormanban, Tripolitól 70 kilométerrel nyugatra. A NATO cáfolta a hírt.

MNO
2011. 06. 20. 13:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány egyik tisztségviselője azt mondta, hogy nyolc rakéta érte a rezidenciát hajnali 4 óra körül. Músza Ibráhim kormányszóvivő „aljas, igazolhatatlan terrorakciónak” minősítette a történteket.

A NATO egy név nélkül nyilatkozó illetékese Brüsszelben közölte, hogy a szövetség „határozottan cáfolja” a líbiai hírt. Mint mondta, „nem is hajtottunk végre műveletet ott”, Szormanban, az egyetlen csapás „magában Tripoliban volt éjjel, és nem 4 órakor”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.