Gyerekkel együtt tört be a házba

Somogyszentpálon a szomszédok értesítették a rendőröket arról, hogy egy külföldi tulajdonban álló házba betörtek, de megzavarták őket.

MNO
2011. 06. 22. 14:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszíni adatgyűjtés során kiderült, hogy egy helyi férfi, egy fiatal- és egy gyermekkorú társával próbálkozott. Fábos Edit, a Marcali Rendőrkapitányság sajtószóvivője elmondta: a kerítést kibontották, a zsalukat lefeszítették, az ablakot pedig betörték. Főként háztartási eszközöket akartak elvinni.

Az elkövetők beismerték tettüket. Az egyikük még azt is bevallotta, hogy a házba már korábban is betört. Az akkor ellopott és már részben értékesített, részben elrejtett tárgyakat a rendőrség megtalálta és lefoglalta.

(sonline.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.