Ha fizetnek, megtarthatják a rokkantnyugdíjukat

Csalás kísérletének gyanúja miatt indult eljárás egy miskolci nővel szemben, aki nyugdíjasokhoz csöngetett be a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rátkán, azt ígérve, hogy megtarthatják a rokkantnyugdíjukat, ha fizetnek neki – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

MNO
2011. 06. 21. 15:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított, különböző kapcsolataira hivatkozva, azt mondta az idős embereknek, el tudja intézni, hogy továbbra is kapják a rokkantnyugdíjukat, ha fizetnek neki több mint százezer forintot – közölte az esetről Dobi Tamás. Az egyik nyugdíjasnak túlságosan gyanússá vált a történet, ezért azonnal értesítette a rendőrséget. A kapott információk alapján a tállyai rendőrőrs járőrei elfogták és előállították a gyanúsítottat – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.