Ha nem fizetik ki a negyedmilliárdot, jöhetnek a behajtók

Akciót indított több mint negyedmilliárd forint tavaly lejárt, de le nem rótt szemétdíj beszedésére a győri városüzemeltetési társaság, a más összeggel adósokat is nemsokára megkeresik – olvasható a GYŐR-SZOL Zrt. honlapján pénteken megjelent közleményből.

MNO
2011. 06. 10. 19:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csütörtökön indított, jövő péntekig tartó akcióban négyezer olyan ügyfélnek küldenek ki „a megszokottnál határozottabb hangú” fizetési felszólítást, akik 19 ezer forintnál kisebb összeggel (átlagosan 7700 forinttal) tartoznak a társaságnak. Az ő tartozásuk mintegy 32 millió, ha nem fizetnek, azzal kell számolniuk, hogy behajtó cégnek adják át az ügyet. Az ennél nagyobb hátralékot felhalmozók ügye a lakóhely szerinti önkormányzat adóügyi osztályára, onnan pedig a bírósági végrehajtókhoz kerül – írják, hozzátéve: egy-másfél hónap múlva hasonló akcióra számíthatnak a más díjakkal elmaradásban lévők is.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.