Ha túl erősen sikálják, gyémántok potyoghatnak a lefolyóba

Több mint egymilliárd forintnyi összegbe kerül a világ legdrágább lábosa.

MNO
2011. 06. 23. 15:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kínában lehet kapni, 3,8 millió jüan az ára. A lábost 13 gyémánt ékesíti, fülei színaranyból vannak. Súlya csaknem háromnegyed kiló, ami nem túl nyomasztó, a vevőnek azonban nem muszáj saját kezűleg hazacipelnie: Rolls Royce-szal viszik ki címére. A házhozszállítás benne van a vételárban (a Rolls-Royce azonban nincs).

A lábos most akciós: a vevő tízfős vacsorameghívást kap hozzá, mely Európa legjobb Michelin-minősítésű éttermébe szól. Mégsem állnak érte hosszú sorokban a vevők.

A brit Metro újság szerint esetleg egy sztárfocista veheti meg a feleségének vagy a barátnőjének (vagy mindkettőnek). A lábas mosogatása is drága mulatság lehet, elvégre ha túl erősen sikálják, gyémántok potyoghatnak a lefolyóba. És hogy mit érdemes főzni benne? Bármit: a tojáslevestől (aranyat tojó tyúkéból a legjobb!) az aranyalmakompóton át az aranyborjúpörköltig.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.