Hajával húzta el a hajót

Larisza Trojeva jakutföldi lakos a hajával húzta öt méteren át a Viktor Rukavisnyikov 30 tonnás hajót – jelentette be a jakutföldi közlekedési minisztérium pénteken.

MNO
2011. 06. 10. 9:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint ez csak főpróba volt: Trojeva pénteken este kísérletet tesz arra, hogy szintén a hajánál fogva elvontassa a Gyemjan Bednij tízezer tonnás hajót a Léna folyón. Trojeva a szélsőséges rekordok kedvelője: a hírekbe először 1998-ban került, amikor hagyta, hogy átmenjen rajta egy személyautó. Azóta egyebek között elhúzott a hajával egy Jak-18 típusú repülőgépet és egy helikoptert 2010-ben, és ugyancsak tavaly a moszkvai Luzsnyiki parkban százszor átment rajta egy motorkerékpár.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.