Halál az M70-esen, karambol az M0-son

Meghalt egy középkorú férfi, amikor kisteherautójával szerda hajnalban belerohant egy nyerges vontatóba az M70-es autóúton, Tornyiszentmiklósnál – értesült az MTI. Az M0-s autóúton három teherautó karambolozott.<br />

MNO
2011. 06. 08. 4:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tragédia a szlovén–magyar határtól néhány száz méterre történt az M70-esen, a befelé vezető oldalon. Az MTI úgy tudja: a kisteherautó magyar vezetője a kétszer kétsávos szakaszon hátulról csapódott bele az előtte haladó, szintén magyar kamionba. A baleset áldozata a helyszínen belehalt sérüléseibe. A történtek miatt a rendőrség lezárta az érintett útszakaszt, így az autóút Szlovéniából Magyarországra vezető oldalán áll a forgalom.

Az M0-s autóúton három teherautó ütközött össze a 28-as kilométernél szerdán kora reggel, a környéken emiatt torlódásra kell számítani. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a balesetben személyi sérülés nem történt. Az egyik jármű műszaki mentésre szorul, ezért a forgalom lelassult, torlódásra kell számítani.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.