Halálos injekciót adott be a kórház alkalmazottja

Az egyik pozsonyi kórház alkalmazottja halálos injekciót adott be az ott ápolt idős nőnek. A 63 éves nő perceken belül meghalt.

MNO
2011. 06. 21. 16:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Petra Hrásková rendőrségi szóvivő közlése szerint az eset még június 10-én történt az egyik meg nem nevezett pozsonyi kórházban. Az intézmény 29 éves alkalmazottja munkaidő alatt intravénásan adott be egy halálos szert tartalmazó injekciót az egyik betegnek, egy 63 éves nőnek. A nő szíve néhány perc alatt felmondta a szolgálatot, s meghalt.

A rendőrség néhány nappal később letartóztatta a trencséni járásbeli Jaroslavot, aki ellen különösen súlyos gyilkosság miatt indítottak eljárást. A férfi vizsgálati fogságban van, ha bebizonyosodik bűnössége, akár 25 év börtönre is ítélhetik.

(bumm.sk)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.