Halálos kimenetelű baleset a 8-as főúton, teljes útzár

Meghalt egy személyautó vezetője, amikor járművével frontálisan ütközött egy kamionnal csütörtök reggel a 8-as főúton, Inota határában; a helyszínelés idejére az utat lezárták – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 09. 6:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: Székesfehérvárról Várpalota felé tartott a kamion, amikor egy szemből érkező személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a sávjába. A két jármű frontálisan összeütközött a 8-as főút 25-ös kilométerszelvényében. A balesetben a személyautót vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés teljes útzár mellett jelenleg is tart, a forgalmat Inota felé terelik – közölte a sajtóügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.