Harmadosztályból igazolt a Kaposvár

Jó néhány olyan csapat van az NB I-ben, amelyeknek szerényebbek a lehetőségeik az átigazolások terén. Ilyen együttes a Kaposvár is, ahol igen éles szemmel kell járniuk a szakmai vezetőknek, hogy megtalálják azokat a játékosokat, akikkel erősíteni tudnak.

MNO
2011. 06. 25. 12:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kaposvár idén már szerzett egy rutinos kapust Posza Zsolt személyében, aki a Balatonlelle csapatától érkezett. Nemrég azonban újabb igazolást jelentett be a Rákóczi: a Nagyecsed játékosát, a tavaly 12 gólig jutott Katona Györgyöt igazolta le.

Ha a 23 éves középpályás olyan ütemben termeli a találatokat, ahogy tette azt a Tisza csoportban első helyen végzett csapatban, akkor minden bizonnyal nagyon elégedett lesz vele Sisa Tibor mester.

(nb1.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.