Házi börtönbe zárta fiát

Liftfülkénél szűkösebb házi zárkában tartotta 21 éves fiát 8 héten át egy férfi Bolíviában, mert az ifjú ellopott 3 csirkét.

MNO
2011. 06. 19. 8:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az apa fából ácsolta a házi börtönt, amelynek alapterülete még egy négyzetméternyi sincs, meglett férfi fia pedig nem tudott elfeküdni benne. A „csirkefogó” egy percre sem szabadult cellájából, annak kis ablakán kapott inni-enni, és azon keresztül kellett kiadnia palackokba gyűjtött vizeletét és szervezete salaktermékét.

A rabságnak a rendőrség vetett véget: kényszerítette az apát, hogy kiengedje fiát. Az apa egyébként kanadai származású, és olyan keresztény szekta tagja Santa Cruzban, amely szó szerinti szigorral veszi a Biblia intelmeit – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.