Horgászásba halt bele

Egy 61 éves prügyi férfi lelte halálát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei csobaji Kifli-tóban – tudatta a rendőrség pénteken.

MNO
2011. 06. 17. 10:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a horgászra csütörtökön a délutáni órákban találtak rá. A helyszíni szemle elsődleges adatai szerint a férfi feltehetően egy halat akart kiemelni a vízből, amikor rosszul lett, és beleesett a vízbe. A Szerencsi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendkívüli haláleset körülményeit – tette hozzá.

Emlékeztetett arra, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a halállal végződő fürdőzések száma az elmúlt években mindig tíz fölött volt, 2007-ben és 2008-ban 11-en, 2009-ben 15-en, tavaly pedig 14-en fulladtak vízbe. A tragédiák okai között szerepel az ittasság, a különböző egészségi okok, a meggondolatlan fürdőzés, de a horgászás is hordozhat veszélyeket – figyelmeztetett a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.