Így is lehet kifejezően táncolni

Közös néptáncolásra várják a kerekes széket használó gyerekeket szombaton a törökbálinti művelődési házba.

MNO
2011. 06. 24. 17:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szülőként érintett Balogh Boglárka, a program kezdeményezője a szombati esemény hátteréről elmondta: a példát a felnőtt kerekes székes táncosok adták, köztük a Guruló Tánccsoport, akik megmutatták, hogy „a tánc mint forma nagyon jó kifejezőeszköz lehet”.

„Bízom abban, hogy az ideérkező kisebbek és nagyobbak egy jókedvű találkozó részesei lesznek, hiszen a tánc alkalmas arra, hogy a hasonló sorsú gyerekek felszabadultabban tevékenykedjenek együtt” – mondta.

Mint fogalmazott, ez az első alkalom, de reméli, hogy lesz folytatás, és akár egyfajta összefogás is elindulhat. A szombati esemény résztvevőit néptánctanár is segíti.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.