Kamionbalesetek Borsodban

Két külföldi rendszámú kamion vezetője is megsérült balesetben csütörtökre virradóra Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a sofőrök az elsődleges adatok szerint elaludtak a volánnál – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 09. 6:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: éjfél körül az M3-ason, a mezőkeresztesi lehajtónál egy román rendszámú tehergépkocsi nekiütközött egy postásautónak. Az utóbbi jármű vezetője súlyos, míg a kamionos könnyebb sérüléseket szenvedett.

A másik baleset hajnali négy óra körül történt Kistokaj és Emőd között, az M30-as autópályán. Itt egy szlovák rendszámú kamion letért az útról, és száz méteren keresztül szinte „legyalulta” a szalagkorlátot. A rakomány – ásványvíz, élelmiszer – az úttestre borult. A tehergépkocsi vezetője könnyebben megsérült.

Az elsődleges adatok szerint mindkét baleset előzménye az volt, hogy a sofőr elaludt vezetés közben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.