Karókkal és lapátokkal verték a tanyagazdát

Négy férfi és egy nő – mindannyian román állampolgárok – egy mezőgazdasági munkavégzéssel kapcsolatos elszámolási vita miatt kedd este karókkal és lapátokkal bántalmazta egy jakabszállási tanya tulajdonosát.

MNO
2011. 06. 15. 4:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A támadók a sértett segítségére siető férfit és egy nőt is megütöttek. A bejelentést követően a kiérkező rendőrök a bűncselekmény után nem sokkal azonosították és elfogták mind az öt személyt. Velük szemben a Kecskeméti Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett miatt indított eljárást őrizetbe vételük mellett. A támadás során a sértettek könnyebben sérültek – közölte a Bács-Kiskun megyei rendőrség szóvivője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.