Kedden reggel egyeztetnek Orbánnal a rendvédelmisek + Képriport

A hétfői egyeztetésen sem született megállapodás a rendészeti dolgozókat tömörítő érdekvédelmi szervezetek és a belügyminiszter között. A szakszervezetek képviselői újságírókkal azt közölték: kedden reggel 7 órakor találkoznak Orbán Viktor miniszterelnökkel, akivel folytatják az egyeztetéseket.<br /><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/portal/789043" target="_blank">• Kónyáék tüntetnek, és lehet, hogy elmennek a Sándor-palotához is</a></strong>

MNO
2011. 06. 06. 15:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendészeti szakszervezetek képviselői a megbeszélés után azt mondták: sem elfogadni, sem támogatni nem tudják a Belügyminisztérium javaslatát a rendészeti dolgozók nyugdíjrendszere, illetve életpályamodellje kapcsán.

A hétfői egyeztetés idején a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete többezres demonstrációt tartott a Belügyminisztérium épülete előtt, ahol Pintér Sándor tárcavezető távozását követelték – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.