Kedvez a diákoknak a Vidám Park

A diákok is kedvezményesen látogathatják a budapesti Vidám Parkot csütörtöktől.

MNO
2011. 06. 09. 14:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A diákok a teljes árú jegynél 900 forinttal olcsóbban szórakozhatnak az intézményben – közölte az akció kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön. A Vidám Park május elején az egyik közösségi portálon tagjainak segítségét kérte, hogy „lájkoljanak” a kedvezményes jegyért. A célként kitűzött 10 ezer „kedvelés” néhány hét alatt meg is lett, így a fiatalok a 2011-es szezon egyik nagy nyertesei lettek.

Ezenkívül júniusban, júliusban és augusztusban pénteken és szombaton, szeptembertől pedig szombaton hajnali fél 2-ig várja az érdeklődőket a Vidám Park, valamint az „áció, káció, akció” kampány keretében június 15. és 30. között hétköznapokon 40 százalékos kedvezményt kapnak a szórakozni vágyók az alap jegytípusaiból. Júniusra is meghosszabbították az úgynevezett „happy hours”-t: hétköznaponként a 16 órai pénztárzárás után a belépőkarszalag 40 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.