Képregényhős lesz a popkirálynő

Képregényben ismerhetik meg a rajongók Madonna életét. A 32 oldalas füzetecske augusztusban jelenik meg a Bluewater Productions Inc. gondozásában.<br /><br />

MNO
2011. 06. 24. 11:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A legtöbb popsztár az ő köpönyegéből bújt ki. Elképesztő, hogy mi mindent ért el az életében, és az az érzésem, hogy ez még csak a kezdet” – jelentette ki C. W. Cooke, a Michael Johnson rajzaival született képregény írója.

A kiadvány a Bluewater Female Force (Női hatalom) képregénysorozatának egy darabja, amelyben korábban Betty White, Michelle Obama, Barbara Walters, Sarah Palin és Margaret Thatcher életével barátkozhattak a műfaj szerelmesei.

„Az volt a célunk, hogy olyan kevéssé ismert epizódokat idézzünk fel Madonna életéből, amelyek végül hozzájárultak, hogy azzá a jelenséggé vált, akit ma ismerünk, több mint negyed századdal az után, hogy először berobbant a pódiumra” – mondta el csütörtökön az újdonságot bemutató Jason Schultz, a Bluewater alelnöke.

A képregény mint vizuális médium az átlagos olvasóhoz is könnyen befogadható formában juttatja el az információkat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.