Kétszer is nekiszaladt az üvegajtónak

Előzetes letartóztatásba helyezte a Nyíregyházi Bíróság azt a hajdúdorogi férfit, aki késsel támadt egy nőre Tiszavasváriban – közölte a megyei bíróság szóvivője pénteken. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/792635"><strong>• Be akarta törni az ajtót, a biztonsági üveget többször is lefejelte</strong></a>

MNO
2011. 06. 24. 18:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves gyanúsított még kedden, az egyik helyi üzem bejárata előtt támadta meg az általa már korábban megfigyelt nőt, aki az épületbe menekült előle – mondta Nyakó Zsuzsanna elnökhelyettes. Az ittas férfi ezután elővett egy körülbelül tíz centiméter pengehosszúságú kést, s jobb kezében feje fölé tartva megöléssel fenyegette az üvegajtó belső oldalán lévő sértettet.

A férfi ököllel próbálta meg betörni az ajtót, majd miután ez nem sikerült, kétszer is nekiszaladt. A gyanúsított csak a rendőrök kiérkezésekor hagyta abba a fenyegetést. A szóvivő hozzátette: a férfi büntetett előéletű, munkaviszonya, rendszeres jövedelme nincs. Az eljárás során az is kiderült, hogy az asszonyt számítógépes üzenetekkel zaklatta, lakóhelyén pedig több alkalommal követte.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.