Kézigránátot találtak az onkológiai intézetnél

Második világháborús, orosz támadó kézigránátot találtak az Országos Onkológiai Intézet Kékgolyó utcai építkezésénél a tűzszerészek – erősítette meg az MTI értesülését Vörös Mihály, a Magyar Honvédség ügyeletes tűzszerészparancsnoka.,

MNO
2011. 06. 25. 11:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat délelőtt bejelentésre vonultak ki a tűzszerészek a helyszínre, ahol az elsődleges vizsgálatok után kiürítették az építkezés közvetlen környezetét húsz-huszonöt méteres sugarú körben. Ha azt állapítják meg, hogy élesített gránátot találtak, akkor a kórház egyik szárnyát is érinti majd a kiürítés – mondta Vörös Mihály. Hozzátette: a kórház új szárnyat épít, ennek a helyszínéről az elmúlt két hónapban már nyolc hasonló bejelentés érkezett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.