Kiderült, mivel indul a 68. velencei filmfesztivál

Az új George Clooney-film, a The Ides of March (Március idusa) című politikai dráma nyitja meg a 68. velencei filmfesztivált.<br /><br />

MNO
2011. 06. 21. 17:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hollywood Reporters című magazin szerint hivatalos tény, hogy az augusztus 31-én kezdődő fesztivált Clooney új rendezése vezeti be. Clooney, aki társproducerként és forgatókönyvíróként is közreműködött a film készítésében, egy kormányzót alakít az elnökválasztási kampányban. A film Beau Willimon 2008-as Farragut North című színdarabja alapján készült, az amerikai mozikba októberben kerül.

Az amerikai színész számára nem ez lesz az első alkalom, hogy rendezőként lép a velencei filmfesztivál vörös szőnyegére. A The Ides of March című film forgatókönyvét Clooney Heslovval közösen írta.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.