Kiemelték a fiúk holttestét

Két gyermek merült el egy bányatóban Dévaványán szombaton délután; megtalálták a holttesteket – tájékoztatta az MTI-t a rendőrség.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/791632" target="_blank"><strong>• Elmerült a két kisgyermek, búvárok keresik őket</strong></a>

MNO
2011. 06. 18. 15:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy tíz éves fiú és egy nyolc éves kislány szombaton délután kettő órakor merült el a Békés megyei település külterületén található bányatóban, A tűzoltók búvárok segítségével keresték a gyermekeket, majd találták meg őket másfél-két órával később – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A kiérkező mentők már nem tudták újraéleszteni a gyermekeket – tette hozzá Vargáné Szombati Andrea.

A testvérpár és egy harmadik társuk kerékpározni indult a bányatóhoz, majd a két gyermek bement a vízbe és elmerült. A harmadik gyermek értesítette a környéken tartózkodó felnőtteket, s ezt követően érkeztek ki a rendőrök, a tűzoltók, majd a búvárok – mondta Tímár Tamás, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.