Kiesett a tizedikről, de hatalmas szerencséje volt

Kizuhant tizedik emeleti lakásából egy férfi Kínában, ám nem esett komoly baja, mert „beesett” a nyolcadikra.

MNO
2011. 06. 15. 9:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idős férfi ablakpucolás közben veszítette el egyensúlyát, és emiatt zuhant ki a lakásból, de csak kétemeletnyit, mert beakadt lábaival a 8. szinten egy ablak kiálló vasrácsozatába. A lakásban élők otthon voltak, és igencsak meglepődtek, amikor észrevették, hogy „vendégük” érkezett, méghozzá „legfelső szintű”.

A fejjel lefelé lógó férfi szilárdan tudta tartani pozícióját a karjaival kapaszkodva, míg a tűzoltók megérkeztek, és megmentették. Kórházba került, ahol az orvosok meglepődve tapasztalták, hogy csupán pár karcolás érte – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap kínai filmtudósítást is mellékelve honlapján.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.