Kilencedik lett Imre Géza

Legjobb magyarként Imre Géza a kilencedik helyen végzett szombaton a férfi párbajtőrözők Buenos Airesben rendezett Világkupa-versenyén.

MNO
2011. 06. 19. 10:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi szövetség honlapja alapján Imre a negyeddöntőbe jutásért a francia Alexandre Blaszycktól kapott ki 15-12-re. A legjobb 16 közé Redli András is bejutott, ő a későbbi bronzérmes svájci Fabian Kautertől kapott ki, és fejezte be a 15. helyen a viadalt.

A 64-es főtáblán Boczkó Gábor és Somfai Péter szerepelt még, előbbi a 17., utóbbi pedig a 27. helyen zárt.

A férfi párbajtőrözők számára csak egyéni versenyt rendeznek a londoni olimpián, így a 2012 márciusának végéig tartó kvalifikációs sorozatban az egyéni eredmények számítanak. Boczkónak és Imrének jó esélye van az ötkarikás szereplés kivívására.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.