Kirabolták a takarékszövetkezetet

Gyalogosan, majd kerékpárral menekült el az a férfi, aki csütörtök délelőtt kirabolta Győrben a Téti Takarékszövetkezet fiókját – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MNO
2011. 06. 09. 11:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kálmán Gabriella közlése szerint egy 30 év körüli, 180 centiméter magas, sportos testalkatú férfi az arcát fekete maszkkal eltakarva, melegítőjének kapucniját a fejére húzva lépett a Lajta utcában lévő pénzintézet ügyfélterébe, majd négy ügyfelet a földre kényszerítve pénzt követelt. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres rablás miatt indított nyomozást és szemtanúk jelentkezését várja – tette hozzá a sajtóügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.