Klicskót megfenyegették, hogy brutálisan kivégzik

„Brutális kivégzésre” készül David Haye, a Boksz Világszövetség (WBA) nehézsúlyú világbajnoka, aki szombaton Vlagyimir Klicskóval, a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) címvédőjével találkozik Hamburgban.

MNO
2011. 06. 28. 4:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A harmincéves brit egyúttal ígéretet tett a fiatalabbik Klicsko testvérnek, hogy a mérkőzés után „kórházi kezelésre szorul majd”. Az évek óta húzódó csatát eredetileg is Hamburgban rendezték volna meg, még 2009 nyarán, de a brit bunyós – betegségre, sérülésre vagy éppen a kellő anyagiak hiányára hivatkozó – bejelentései nyomán mindig elmaradt a profi boksz királykategóriájának nagy érdeklődéssel várt összecsapása.

A gálát 21 órától a Duna TV élőben közvetíti, a Klicsko–Haye meccs a tervek szerint 23.05 órakor kezdődik.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.