Közintézményeket gyújtottak fel

Több közintézményt, köztük az országos elektromos művek (Sénélec) székházát gyújtották fel hétfő este Szenegál fővárosában, Dakarban – jelentette a helyszínről az AFP francia hírügynökség munkatársa.

MNO
2011. 06. 28. 6:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyi lakosokat a mind gyakrabban bekövetkező és mind hosszabb ideig tartó áramkimaradások dühítették fel. A Sénélec székháza lángokban áll, mint ahogy a vállalat tulajdonába lévő, a ház udvarán parkoló négy gépkocsi is. Néhány városrész utcáit kövek és törmelékek borítják el, ami arra vall, hogy vandál tüntetések zajlottak. A demonstrálókat azonban már nem látni a köztereken. A biztonsági erők egyelőre nem adtak hírt esetleges sérültekről.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.