Különleges zenei élmény a Karaván Famíliával

Harcsa Veronika, Kowalsky, Krsa és Papp Szabi is fellép június 24-én, pénteken a Karaván Famíliával a Művészetek Palotájában (Müpa). A vendégművészek dalait roma folklór stílusba helyezik át, így egy nagyon különleges produkcióra számíthatnak a Müpa látogatói. Harcsa Veronika szerint egy jó hangulatú koncertre lehet számítani, mivel a próbák is sok nevetéssel teltek.

MNO
2011. 06. 20. 9:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a magyar dal napján, a Zene a rasszizmus ellen rendezvényen és az idei pálinkafesztiválon is zenélt crossover barátaival a Karaván Família, a pénteki müpás koncertjük lesz az első önálló fellépésük a művészekkel.

A vendégek között ott lesz Harcsa Veronika, Péterfy Bori, Kowalsky, Szűcs Krisztián a Heaven Street Sevenből, Krsa a Pannonia Allstars Ska Orchestrából, Tanka Balázs a Turbóból, Papp Szabi a Supernem zenekar éléről, Czutor Zoltán a Belmondóból, valamint a Subscribe frontemberei, Csongor Bálint és Tilk Máté.

A vendégzenészek eltérő karaktere, stílusa önmagában változatossá teszi a koncertet, a repertoárban azonban a fellépő zenészek hozott dalai is ott vannak, méghozzá „karavánosra” formálva. A dalokat cigány motívumokkal egészítették ki, s az eredeti sorok közé lovári nyelvű szövegek is kerültek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.