Legalább 16 felkelő halt meg a légicsapásban

Amerikai légicsapásban életét vesztette legalább tizenhat iszlamista felkelő Pakisztánnak az afgán határ menti, törzsi ellenőrzésű vidékén szerdán – közölték biztonsági tisztségviselők.

MNO
2011. 06. 08. 12:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pilóta nélküli repülőgép az észak-vazirisztáni Zojnarai településen a lázadók egy kiképzőtáborát vette célba öt rakétával. Az újabb támadást négy nappal azután hajtották végre, hogy amerikai légicsapásban Pakisztán északnyugati részén feltehetően életét vesztette Mohammad Iljasz Kasmiri, az al-Kaida nemzetközi terrorista hálózat egyik legtevékenyebb és legrettegettebb műveleti vezetője. Sem az Egyesült Államok, sem Pakisztán egyelőre nem erősítette meg halálhírét, mert nem került elő holtteste.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.