Ligetfalvi Gábort nevezték ki

Ligetfalvi Gábort nevezte ki a Nemzeti Innovációs Hivatal kül- és belkapcsolati elnökhelyettesének Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 2011. június 1-jei hatállyal.

MNO
2011. 06. 27. 17:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Innovációs Hivatal közlése szerint az elnökhelyettes a tudomány-, technológia- és innovációpolitika területén folyó uniós, nemzetközi, valamint a hazai együttműködésekkel kapcsolatos szakmai tevékenység irányításáért felel. Ezek közül kiemelt jelentőségű az Európai Unió Kutatási, Technológiafejlesztési és Demonstrációs Keretprogramjában és az Európai Kutatási Térség fejlesztése érdekében végzett feladatok, a tudományos és technológiai diplomáciai tevékenység szakmai irányítása, valamint a kormányközi tudományos és technológiai egyezmények előkészítése és végrehajtása.

Ligetfalvi Gábor 1997-ben történészként végzett a József Attila Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Korábban vállalkozás- és üzletfejlesztéssel foglalkozott, részt vett számos szervezet igazgatósági, illetve felügyeleti bizottságában, 2008-tól kinevezéséig a tanácsadási szektorban működő PNO Consultants Kft. üzletfejlesztési vezetője volt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.