Magyar bajnokot igazolhat a török újonc

A török bajnokság egyik újoncánál, a Samsunspornál folytathatja pályafutását Lázár Pál, a Videoton magyar válogatott labdarúgója – írta keddi számában a Nemzeti Sport.

MNO
2011. 06. 28. 7:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap török forrásokra hivatkozva jelezte, hogy a 23 éves védőre hétfőn már csak az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálat várt, és a tárgyalások utolsó szakasza van hátra. A játékos szerdára ígért tájékoztatást, míg menedzsere, Dragan Sekulic szerint keddre tisztázódhat minden részlet. Egyes helyi lapok ugyanakkor már konkrétumokkal is szolgáltak, volt olyan, amely szerint a Samsunspor 600 ezer euróért (körülbelül 162 millió forint) veszi meg jobb hátvédet a székesfehérváriaktól.

Lázárt jelenlegi szerződése 2013-ig köti a Videotonhoz, amellyel bajnoki címet nyert az elmúlt szezonban, így a Bajnokok Ligája selejtezőjében lehetne érdekelt csapatával.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.