Magyar női játékvezető a foci vb-n

Gaál Gyöngyi is tagja annak az 51 fős játékvezetői küldöttségnek, amely a vasárnap kezdődő női labdarúgó-világbajnokságon bíráskodik majd.

MNO
2011. 06. 23. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi szövetség (FIFA) hivatalos honlapján szereplő listából kiderül, Európa összesen 9 vezetőbírót delegál a vb-re, köztük a 36. születésnapját jövő szerdán ünneplő magyart. Azt ugyanakkor még nem lehet tudni, hogy Gaál pontosan melyik mérkőzéseken fújja majd a sípot.

Gaál Gyöngyi a 2007-es kínai női vb-n a bronzmeccset vezette, ezen kívül két-két alkalommal vett részt felnőtt Eb-n és U20-as vb-n, valamint UEFA Kupa-döntőt vezetett, és a női Bajnokok Ligája indulása óta mindkétszer ő dirigálta az egyik elődöntőt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.