Magyar párharc a Bajnokok Ligájában

A Győri Audi ETO KC Németh András együttesével, az osztrák Hypo NÖ csapatával, a francia Metz Handballal, valamint egy selejtezőből érkező gárdával találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.

MNO
2011. 06. 28. 10:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A negyedik csatlakozó a 4. számú selejtezőcsoportból érkezik majd, itt a dán Randers HK, a svéd IK Sävehof, a norvég Tertnes Bergen, valamint egy előselejtezőből érkező gárda harcol majd a továbbjutásért. A Győr a BL előző kiírásában az elődöntőig menetelt.

A női főtábla küzdelmei október 1-jén kezdődnek.

A magyar bajnok MKB Veszprém a háromszoros győztes spanyol BM Ciudad Real, az orosz Csehovszki Medvegyi, a német Füchse Berlin, valamint dán Bjerringbro-Silkeborg együttesével került egy csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján. A csoporthoz még egy, a selejtezőből felkerülő ellenfél csatlakozik majd.

Az európai szövetség bécsi sorsolásán az is kiderült, hogy a Pick Szeged a francia Montpellier HB, a dán Köbenhavn, a német THW Kiel, a spanyol Ademar Leon és egy selejtezőből érkező csapat társaságában szerepel majd.

A férfi főtábla küzdelmei szeptember 28-án kezdődnek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.