Már 100 perces késés a vasúton

Már átlagosan 70-100 percet <a href="http://www.mno.hu/portal/792818" target="_blank"><strong>késnek a vonatok</strong></a> a Budapest–Cegléd–Szolnok vasútvonalon műszaki hiba miatt – közölte a MÁV péntek délelőtt.

MNO
2011. 06. 24. 7:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasúttársaság közleménye szerint a problémát az okozta, hogy csütörtök este Cegléd és Abony között ismeretlenek megrongálták a biztosítóberendezés kábeleit. A berendezést várhatóan a déli órákban hozzák helyre.

A vonalon addig jelentős késésekre kell számítani; a monori helyi vonatokat a MÁV-Start Zrt. nem indítja el 14 óráig, azok helyett a zónázó vonatok állnak meg minden állomáson és megállóhelyen – tették hozzá. A MÁV kora reggel még azt közölte, hogy a ceglédi vonalon átlagosan 15-20 percet késnek a vonatok.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.