Már csak Dzsudzsákon múlik, hogy aláír-e az oroszokhoz

A Dzsudzsák Balázst képviselő Stars & Friends Menedzseriroda az MTI-nek megerősítette, hogy a magyar válogatott futballista klubja, a holland PSV Eindhoven megállapodott az orosz Anzsi Mahacskalával.

MNO
2011. 06. 09. 13:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A PSV Eindhoven és az orosz Anzsi Mahacskala megegyezett a játékos vételárában. Dzsudzsák Balázs Rómában részt vett az orosz klub hivatalos orvosi vizsgálatán, amelyen megfelelt. A játékos és az orosz klub között a hivatalos tárgyalások megkezdődtek, amelynek a lezártát követően tájékoztatjuk a közvéleményt” – áll az iroda közleményében, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez.

A 24 éves Dzsudzsák Debrecenben kezdte pályafutását, majd 2008-ban került a PSV Eindhovenhez, amellyel holland bajnoki címet nyert. Az eindhovenieknél meghatározó futballistává vált, a legutóbbi szezonban bronzérmet nyert a csapattal.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.