Még ki sem nyitott, máris teljesen kifosztották

Még nyitás előtt kirámolták a barcsi boltot, a rendőrök elkapták az elkövetőket, akik közül ketten még fiatalkorúak.

MNO
2011. 06. 07. 13:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány napon belül akarta megnyitni, áruval feltöltött élelmiszerüzletét Barcson egy vállalkozó. Vasárnapról hétfőre virradó éjszaka azonban ismeretlen tettesek betörtek az üzletbe és az árukészlet nagyobb részét ellopták.

A Barcsi Rendőrkapitányság a bejelentés alapján nyomozást indított, majd a helyszíni szemlével egyidőben megkezdte az adatgyűjtést. A gyors rendőri munkának köszönhetően, még hétfőn sikerült elkapni az öt elkövetőt, akik közül kettő még fiatalkorú.

A házkutatások során, az eltulajdonított mintegy 136 ezer forint értékű élelmiszer és vegyiáru szinte teljes egészében előkerült. A nyomozást a Barcsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

(sonline.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.