Megcsonkított gyerekek? Egyetlen holttestet sem találtak

Vaklármának bizonyultak a több tucat holttestnek az egyesült államokbeli Texas államban történt megtalálásáról szóló hírek: egy bíró szerint a hatóságok hamis bejelentés alapján vonultak ki a helyszínre, ahol egyetlen hullát sem találtak.

MNO
2011. 06. 08. 3:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyi média előzőleg, kedden napközben arról számolt be, hogy holttestek tucatjaira bukkantak a Texas állambeli Liberty megye egyik vidéki házában, amely 25-30 hullát rejthet, s az áldozatok feltehetően gyermekek. A Cleveland Advocate című újság azt írta, hogy a hatóságok úgy értesültek, megcsonkított holttesteket temettek el a házban.

Az ügy országos figyelmet keltett, a helyszínre a texasi bűnüldözők mellett a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) ügynökei is kivonultak, de a riasztás végül vaklármának bizonyult.

Craig McNair megyei bíró helyi idő szerint kedd este közölte, nem történt bűncselekmény az említett házban. A bíró elmondta az is, hogy a hatóságokat riasztó nő ellen vizsgálat indul. McNair a nyomozók kivonulását azzal vette védelmébe, hogy komolyan kell venniük a hasonló bejelentéseket, bár nem tudják, végül igaznak bizonyulnak vagy sem.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.