Megelégelte a sorozatot, robbantásssal fenyegetőzött

Kirobbanó „kudarcot” aratott a Két férfi és egy kicsi című tévésorozat egy New York-i férfinál: az illető annyira megelégelte a műsort, hogy egy helyi tévéállomás felrobbantásával fenyegetőzött.

MNO
2011. 06. 01. 5:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Freddy Caldwell először május 11-én telefonált a WPIX-11 nevű tévének, követelve, hogy azonnal hagyja abba a Charlie Sheen fémjelezte sorozat ismétlését, különben felrobbantja a központjukat. A csatorna nem hagyta abba, a férfi pedig megkegyelmezett, de csak egy időre.

Május 23-án azonban megint annyira felidegesítette a sorozat, hogy ismét telefonált és újból robbantással fenyegetőzött.

A tévé ezek után a rendőrséghez fordult, mely hamar kiderítette a hívások eredetét és őrizetbe vette Caldwellt – adta hírül a brit Metro újság. Azt nem tudni, hogy a férfi miért van torkig a Two and a Half Men sorozattal, melyet találóbb lett volna Két férfi és egy félfi címen visszaadni magyarul.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.