Megérkezett az áldozatokat szállító hajó

Megérkezett a délnyugat-franciaországi Bayonne-ba csütörtökön az a hajó, amely az Air France légitársaság 2009-ben szerencsétlenül járt Rio de Janeiro–Párizs járata áldozatainak a brazil partok mentén az elmúlt hetekben megtalált maradványait szállította.

MNO
2011. 06. 16. 7:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A l’lle-de-Sein nevű kábelfektető hajó, amelyet az AF447-es járat 228 emberéletet követelő balesetével kapcsolatos műszaki vizsgálattal megbízott francia hivatal (BEA) vett bérbe, június 3-án fejezte be a kutatást az áldozatok után. Április vége és június eleje között 104 holttestet találtak meg, a baleset után közvetlenült meglelt 50 áldozaton kívül. Mintegy 70 ember maradványa továbbra is a roncsban nyugszik az Atlanti-óceán mélyén.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.