Megkerült a fiatalember holtteste

Szonár segítségével vízimentők találták meg annak a fiatalembernek a holttestét, aki még hétfőn tűnt el vízibiciklizés közben egy Csepreg melletti halastavon – közölte a Balatoni Vízimentő Szolgálat kedden.

MNO
2011. 06. 21. 17:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tar Mihály szóvivő közleményében tudatta: a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és a csepregi tűzoltók kérésére segítettek a kutatásban, amely végül eredményre vezetett. Mint írta, a vízalatti radar segítségével az elsüllyedt vízibiciklit is megtalálták.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI tudósítójának érdeklődésére elmondta: a helyszíni szemle jelenleg is tart a csepregi tó partján. Hozzátette: információi szerint az elhunyt egy 20 év körüli szombathelyi férfi. Az esetet a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.