Megújul az iskola

Kilencvenszázalékos uniós támogatással, összesen 327 millió forintból újítják fel az ibrányi Móricz Zsigmond Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium épületét; a kivitelezés június végén kezdődik és várhatóan november végén fejeződik be.

MNO
2011. 06. 21. 11:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 1965-ben átadott, jelenleg 525 tanulót oktató intézményben belső átalakításokat végeznek, illetve megépítenek három új tantermet és egy, közösségi térként funkcionáló új aulát. Felújítják a vizesblokkokat és új tornatermi szertár létesül.

A 327 millió forintos projektköltség kilencven százalékát az Észak-alföldi Regionális Operatív Program pályázatán nyerte el a fenntartó megyei önkormányzat; a teljes összegből csaknem 209 millió forintot fordítanak az átalakításokra, a fennmaradó összegből eszközöket és bútorokat szereznek be.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.