Melyik a legviccesebb nemzet?

Az amerikaiak a legvidámabbak, a németek pedig a legkevésbé viccesek – ez derült ki egy közösségi portál nemzetközi közvélemény-kutatásából.

MNO
2011. 06. 08. 7:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Badoo.com közösségi és randiportál 15 országból érkezett 30 ezer válaszból állította fel a nemzetek „vidámsági” sorrendjét. Az értékelésben azt kellett megjelölni, hogy melyik a „legviccesebb” nemzet, illetve a legkiválóbb az emberek megnevettetésében, és melyik a legkevésbé mulatságos.

A legviccesebb címét az amerikaiak vitték el, őket a spanyolok, azokat pedig az olaszok követték a felmérés összesítése alapján.

A skála végén a németek, az oroszoktól és a törököktől is leszakadva, kényelmesen szerezték meg az utolsó helyet.

A briteknek is azzal kellett szembesülniük, hogy Monty Python ide vagy oda, nem olyan viccesek, mint magukról képzelik. A 15 országot rangsoroló listán a brazilok, a franciák és a mexikóiak mögött lettek hetedikek.

„Sajnálom, de a helyezések némelyikét nem találtuk túl vidámnak” – állapította meg Lloyd Price, a Badoo marketingigazgatója, aki származására nézve brit.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.