Meztelen fotóval zsarolta chatpartnerét

Meztelen képpel zsarolta meg internetes partnerét egy 16 éves fiú Kisvárdán – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 23. 12:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiú egy 22 éves fiatalemberrel az interneten keresztül ismerkedett meg, és később azzal fenyegetőzött, hogy a partnerét ábrázoló, webkamera felvételéről lementett meztelen fotót felhasználva fel fogja jelenteni, illetve elhíreszteli, hogy homoszexuális, ha nem fizet neki 30 ezer forintot – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A százados hozzáfűzte: a megzsarolt a rendőrséghez fordult, és a kisvárdai kapitányság munkatársai szerdán a pénz átadásakor tetten érték a gyanúsítottat. A szabadlábon védekező fiú ellen zsarolás bűntette miatt indult eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.