Milliárdos fejlesztések a nyíregyházi üdülőhelyen

Az Európai Unió támogatásával 1,2 milliárd forint értékű fejlesztés fejeződött be a Nyíregyházához tartozó Sóstógyógyfürdő parkfürdőjében; a nyírségi üdülőközpontban további 3 milliárdos beruházást készítenek elő.

MNO
2011. 06. 10. 10:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Podlovics Lajos, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője a projektátadó ünnepségen pénteken az MTI-nek elmondta: Brüsszel 50 százalékos arányban, 600 millió forinttal támogatta a sóstógyógyfürdői parkfürdő rekonstrukcióját és bővítését, míg az összeg további részét 25-25 százalékban a társaság, illetve a nyíregyházi önkormányzat biztosította.

Kovács Ferenc, Nyíregyháza Fidesz–KDNP-s polgármestere az avatáson bejelentette, hogy az önkormányzat további 3 milliárd forint értékű fejlesztést készít elő az üdülőhelyen, s az idegenforgalmi beruházás előzetes tervét az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség már befogadta.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.