Milliomos lett a szerencsétlen hajléktalanból + Kép

Az egyesült államokbeli Utah állam székhelyén, Salt Lake Cityben tengődő koldus, Max Melitzer sokkot kapott a ténytől, hogy egyik pillanatról a másikra vagyonos ember lett.

2011. 06. 21. 16:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol ABC és a brazil Folha de Sao Paulo is helyi lapok alapján írta meg, hogy Melitzer a múlt hét végén szerzett tudomást elhunyt testvére végrendeletéről, amelyben nem részletezett örökséget hagyott rá. A család egy magánnyomozót bízott meg, hogy kutassa fel Melitzert. David Lundbergnek a szerencse is a kezére játszott, mert egy járókelő személyleírása is segített, így találta meg egy park padján ülve a koldust.


Melitzer minden vagyona elfért egy bevásárlókocsiban, a nyomozó szerint pedig hamarosan lesz „elég” pénze saját magára, és fel tud fogadni valakit, hogy segítsen rajta.

(abc.es – Spanyolország, folha.uol.com.br – Brazília, deseretnews.com – Egyesült Államok)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.