Nagy érdeklődés a Bor- és Halünnepen + Képriport + Videó

Péntek délután nyitották meg a Balaton partján a hagyományos Bor- és Halünnepet. Szombaton délután öt órától nagy érdeklődés mellett Magyar Nemzet, majd este hat órától a Hír TV – Célpont, majd 19 órától Lánchíd Rádió közönségtalálkozót tartottak.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/793128" target="_blank"><strong>• Balatonfürednél és Fehérvárnál is szól a Lánchíd + Képriport + Videó</strong></a>

MNO
2011. 06. 25. 17:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV összeállítását


Szombaton Balatonfüreden a Lánchíd Rádió „sétányshow”-ja, avagy zenés-játékos, interaktív vetélkedője várta a gyerekeket, ifjakat és a szüleiket, gitárral, hangos feladatokkal. 17 órától Magyar Nemzet-közönségtalálkozót tartottak – Nánási Tamással, Muray Gáborral és Lukács Csabával.

18 órától Hír TV – Célpont közönségtalálkozót rendeztek, amelyet 19 órától a Lánchíd Rádió találkozója követett. Este nyolc órától élő Civil Kaszinót rendeznek a Vaszary-villa Széchenyi termében. Nagy Katalin műsorvezető Czakó Gáborral, Dörner Györggyel, Pesty Lászlóval és Kálomista Gáborral beszélget.

A hírTV helyszíni tudósítója beszámolt arról, hogy egy rövid vihar ellenére sokan látogattak a rendezvény helyszínére és a közönségtalálkozókat is nagy érdeklődés kísérte.

Vasárnap délelőtt és kora délután a Hír TV gyermekprogramokkal várja az érdeklődőket, míg Tihanyban folklórprogramokat szerveznek.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.