Nem sokáig menekült a rabló

Fél nappal egy szolnoki ékszerbolti rablás után, szerda reggel elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját, egy helyi fiatalembert – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 22. 11:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elkövető kedd este egy szolnoki ékszerüzletben fegyvernek látszó tárggyal a kezében az értékek átadását követelte az eladótól; a bűncselekmény során sérülés nem történt – mondta a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, hozzátéve: a nyomozás jelenlegi szakaszában erről további részleteket nem kívánnak közölni.

Pásztorné Kovács Ágnes főhadnagy közlése szerint a nyomozók egész éjjel dolgoztak az ügy felderítésén. Ennek eredményeképpen reggel elfogtak egy 19 éves, büntetlen előéletű szolnoki lakost, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. Elfogása után a férfit őrizetbe vették és kezdeményezik az előzetes letartóztatását. Az MTI más forrásból úgy tudja, hogy az elkövető a követelése ellenére nem jutott hozzá az értékekhez, zsákmány nélkül távozott az ékszerboltból.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.